Fenomen Derya Demir Kimdir?

1981 yılında Adana’da dünyaya gelen Derya Demir, kendisini gelinlik ve gece elbisesi üretiminde geliştirmiş bir isim. Çalışmalarına kesintisiz bir şekilde devam eden Demir, okuduğu bölümden farklı bir alanda kendisini geliştirmiş ve bu alanda profesyonel çalışmalarda bulunmuştur. Halihazırda Nova Sposa Kurucusu ve Tasarımcısı olarak etkileyici çalışmalarını sürdüren Demir, fark yaratan gelinliklerin tasarımlarını da yapıyor. Peki Derya Demir kimdir, ne tür çalışmalarda bulunuyor?

7 Ağustos 1981 tarihinde Adana’da doğan Derya Demir, ilkokul ve ortaokul eğitimini tamamladıktan sonra lise eğitimine başladı. Lise eğitimini de başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra üniversite eğitimi için Çukurova Üniversitene kaydoldu.

Çukurova Üniversitenden Mezun Oldu

Çukurova Üniversitesinde Fizik alanında eğitim alan Derya Demir, kendi mesleğine değil de aile mesleğine yöneldi. Özellikle gelinlik ve gece elbisesi tasarım ve üretimi konusundaki tecrübesini kullanarak çalışmalarda bulundu.

Kendisini Aile Mesleğinde Geliştirdi

Haberin Devamı

Aile mesleği gelinlik ve gece elbisesi üretimi olan Derya Demir, bu konuda kendisini geliştirdi. Almış olduğu eğitimler sayesinde bilgi birikimini arttıran Demir, bu alana yönelmesi gerektiğini fark etti. Yeni bir şeyler tasarlamanın kendisini çok daha mutlu edeceğine inandığından, bu alanda profesyonel çalışmalara yöneldi.

Gelinlik ve Gece Elbisesi Üretim ve Perakende İşinde Çalışıyor

Halihazırda kreatif gelinlik ve gece elbisesi üretim ve perakende işinde çalışmakta olan Demir, aynı zamanda birçok mağaza ve atölyenin de kurucu ortaklarından. Nova Sposa kurucusu ve tasarımcısı olan Demir, gelişen teknolojiyi kullanarak çalışmalarda bulunduklarını belirtti. “Modaya ayak uydurmak ve gelişen teknolojiyi kullanmak bizim için önemli ve çok değerli.” diyen Demir; Adana, İstanbul, İzmir ve Londra olmak üzere farklı bölgelerde etkin bir şekilde çalışmalarda bulunduklarını belirtti.

9 Fiziki Mağaza ve 5 Atölyenin Kurucu Ortağı

Haberin Devamı

Gelinlik ve gece elbisesi üretimi konusunda profesyonel ve kurumsal çalışmalarına devam eden Derya Demir, 9 fiziki mağaza ve 5 atölyenin kurucu ortağı. Özellikle kadınların tarzlarına ve taleplerine uygun tasarımlar geliştirdiklerini belirten Demir, bu alanda çalışmanın kendisini mutlu ettiğini, yenilikçi çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdüreceğini de belirtti.

Sonraki Haber