Foto Galeri

Ünlü oyuncunun başı, annesiyle dertte

Dünya genelinde geniş kesim tarafından tanınan ünlü oyuncu Han Soo-Hee'nin başı, kendisini küçük yaşta terk eden annesiyle dertte. Kumar bağımlısı olduğu ifade edilen kadının, kendisiyle görüşmeyen kızını sürekli arayarak para istediği ortaya çıktı.

Nursel Engin, yapımcısına ateş püskürdü!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve geniş bir kitle tarafından takip edilen "Gelinim Mutfakta" programının sunucusu Nursel Ergin kısa bir süre önce yapımdan ayrılmıştı. Ergin'in izleyicilere vedasının montajda kesilerek yayına verilmediği ortaya çıktı. Ergin, yapımcıya ateş püskürdü.

Yakışıklı oyuncu meğer Bahar Erdeniz'in oğluymuş!

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından biri olan Bahar Erdeniz, 1979 yılında Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Engin Verel ile evlendi. Çiftin bu evlilikten dünyaya gelen oğulları ise şimdilerin yakışıklı oyuncularından biri olarak ekranlarda boy gösteriyor.

Kendall Jenner'dan iç çamaşırlı poz!

Cesur paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren ünlü model Kendall Jenner, imaj değişikliğine gitti. Yüzü olduğu markanın çekimi için saçlarını kısacık kestiren Jenner'a beğeni yağdı. İç çamaşırıyla da objektif karşısına geçen Jenner nefes kesti.

Buradan geçmek cesaret istiyor!

Özbekistan'ın Zamin bölgesinde yer alan asma yaya köprüsü, yüksekliğiyle adrenalin tutkunlarının ilgi odağı haline geldi. Köprüden geçmek adeta cesaret istiyor. Köprü, 305 metre uzunluğunda ve 150 metre yüksekliğinde... İşte detaylar...

Ünlü dizi oyuncusu evinde ölü olarak bulundu

Avustralya'nın popüler dizisi Home and Away'in eski oyuncusu Jai Evans'tan kahreden haber geldi. 43 yaşındaki ünlü oyuncu, 4 Eylül'de Sydney'deki lüks dairesinde ölü bulundu.

Şükran Ovalı güvenlik oldu

Başarılı oyuncu Şükran Ovalı, rolü gereği ilginç bir çekim yaptı... Bir alışveriş merkezine giden Ovalı'nın o halini görenler ünlü oyuncuyu tanımakta zorluk geçti. Ancak Ovalı samimi halleriyle hayranlarından tam not aldı.

Sergen Yalçın ve Sezer Çakır olayında yeni gelişme

Çağla Altunkaya ile dünyaevine giren ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın düğün törenine eski futbolcu Oktay Derelioğlu'nun eski eşi Sezer Çakır ile birlikte katılan Sergen Yalçın bir anda gündeme oturmuştu. İkili arasındaki aşk dedikodularında yeni bir gelişme yaşandı.

İşte Narin Güran'ın DNA’sının çıktığı o araç!

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları 18’nci gününde devam ediyor. Narin Güran soruşturmasında yeni bir ihbar geldi ve harekete geçen ekipler, çalışmalarını Eğertutmaz Deresi’nde yoğunlaştırdı. tv100 muhabiri Canan Altıntaş ise olay yerinden yeni gelişmeleri aktardı. Altıntaş, su altında arama çalışmalarının yapıldığını aktarırken, Narin'in DNA örneklerinin alındığı amca S.G.'ye ait aracın da köy meydanına getirildiğini ifade etti. İşte detaylar...

Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan'dan kas şov!

Bir dönemin fenomen dizilerinden Doktorlar'da canlandırdığı Ela karakteriyle hafızalara kazınan Yasemin Özilhan'dan kas şov geldi. Instagram hesabından ayna pozunu paylaşan Özilhan'ın fit vücudu dikkatleri üzerine çekti.

Sosyal medya üzerinden rezervasyon dolandırıcılığı

Antalya'nın Kaş, Kalkan ve Muğla'nın Fethiye bölgelerinde yoğun olan villa turizmi sektöründe özellikle sosyal medya üzerinden dolandırıcılık faaliyetleri ortaya çıktı. Turizmciler, vatandaşların nasıl dolandırıldığına dair açıklama yaptı ve tüketicileri dolandırıcılara karşı uyardı.