Galatasaray forması da giymişti! Dünya yıldızı futbolu resmen bıraktı

Galatasaray forması da Alman futbolcu Lukas Podolski, 39 yaşında futbolu bıraktı. Özel maçla kariyerine son noktayı koyan Podolski, gözyaşlarını tutamadı.

Bayern Mühih, Arsenal, Inter, Köln’ün yanı sıra Türkiye’de Galatasaray ve Antalyaspor formaları da giyen Lukas Podolski, futbola veda etti.

SON KEZ FORMASINI GİYDİ

39 yaşındaki Alman futbolcu, Köln ile Gornik Zabrze arasında oynanan özel maçta kariyerini noktaladı. Futbola başladığı Köln'de son kez formasını sırtına geçiren Podolski, maçın ardından duygusal anlar yaşadı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Yaklaşık 50 bin taraftar karşısında gözyaşlarına hâkim olamayan Poldi, "Sokaklardan gelen bir çocuktum. Her zaman dürüst olmak istedim. Siz olmadan, taraftarlar olmadan Futbol bir hiçtir. Ben sizin için her zaman bir çocuk oldum" dedi.

KARİYERİNDE 12 PUAN KAZANDI

Lukas Podolski, 1'i Dünya Kupası olmak üzere kariyerinde toplam 12 kupa kazandı. Lukas Podolski, Almanya Milli Takımı formasıyla çıktığı 130 maçta 49 gol attı.

PODOLSKI'NİN TÜRKİYE KARİYERİ

Galatasaray'da görev aldığı iki sezonda oynadığı 75 maçta 34 gol atan Podolski, Antalyaspor'da ise 1,5 sezonda çıktığı 47 maçta 7 kez ağları havalandırdı.

Sonraki Haber