Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk’tan Jose Mourinho, van Bronckhorst ve transfer sözleri! Bir sözle Mourinho’ya gönderme yaptı!

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, geçen sezon kazanılan şampiyonluk, transfer çalışmaları ve takımdan gitme durumu olan futbolcular ile gelecek sezonun kadro yapılanması, Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho ve Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst hakkında konuştu.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, DHA’ya açıklamalarda bulundu. Buruk’un açıklamaları şöyle…

“GALATASARAY GENLERİNE YAKIŞIR BİR OYUN OYNADIK”

"Geçen seneki en büyük hedeflerden biri Şampiyonlar Ligi'ydi. Kadro sayımızı yüksek tuttuk, kaliteyi yüksek tuttuk, yarışmacı olduğumuzu göstermek istedik. Şampiyonlar Ligi oynayan takımlar çok zorlanmıştır ligde, ilk 3'e bile giremediler. Hem Şampiyonlar Ligi'nde son maça taşıdık, oynadığımız oyun çok değerliydi. Galatasaray genlerine yakışır bir oyun oynadık. Tüm takımlara karşı oynadığımız dominant oyun, kazanamasanız bile kazandığımızı gösterdik. Ligde de tarihi bir rekor kırdık. Bu rekorun başında olan benim, tabii ki teknik adamlar için kazanınca ön plana çıkarırlar ama kaybedince daha çok ön plana çıkarırlar. Başarıyı paylaşan, başarısızlığı sahiplenen biriyim. En büyük pay oyuncularda. Başkanımız, yönetimimiz bizi destekledi, çok değerliydi. "