Galatasaray’a transfer olacağı söyleniyordu! Trabzonspor Başkanı Doğan'dan Uğurcan Çakır açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Galatasaray’ın transfer etmek istediği Uğurcan Çakır hakkında konuştu. Galatasaray’a kapıları kapatan Doğan, “Trabzonspor, kaptanı istemediği sürece kaptanını hiçbir kulübe vermez. Çok net söylüyorum, böyle bir şey düşünmüyoruz, aklımızdan geçmez. Türkiye’yi konuşmuyorum, konuşacak konumuz yok” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’na katılan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Transfer çalışmalarının Nenad Bjelica’nın tavsiyeleri doğrultusunda yapıldığını belirten Başkan Ertuğrul Doğan, “Biten transferler var henüz açıklayamadık. Taraftar da bekliyor ama her şey Trabzonspor Kulübü’nü maddi anlamda zarar vermeden yürütmemiz gerekiyor. Taraftarımızın beklentilerini biliyoruz. Trabzonspor Kulübü hep zirveye oynamak zorunda, şartlar ne olursa olsun” dedi.

"BİTEN 2 TRANSFER VAR"

Haberin Devamı

Biten transferler hakkında bilgi veren Doğan, “Transferi biten 2 oyuncumuz var. Bitme aşamasında 3 oyuncumuz var. Yakın zaman içinde yaptığımız transferleri açıklamaya başlayacağız” diye konuştu.

UĞURCAN ÇAKIR, GALATASARAY'A GİDECEK Mİ?

İsmi Galatasaray ile anılan kaptan Uğurcan Çakır hakkında konuşan Doğan şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Kaptan konusu özel bir konu. Kaptan Trabzonspor kaptanı. Bunun konuşulması hoşuma gitmiyor.  Trabzonspor, kaptanı istemediği sürece kaptanını hiçbir kulübe vermez. Çok net söylüyorum, böyle bir şey düşünmüyoruz, aklımızdan geçmez. Türkiye’yi konuşmuyorum, konuşacak konumuz yok. Uğurcan bizim kaptanımız, örnek bir oyuncu. Kendisi ‘Trabzonspor’un çıkarları neyse onu yaparım’ diyor. Bu konuda taviz vermedi. Biz Uğurcan’ın iyiliği isteriz. Avrupa’nın önemli kulüplerinden biri Uğurcan’a talip olursa, Uğurcan da gitmek isterse, biz kendisini sarılıp göndeririz. Uğurcan’ın Türkiye içinde talebi olmaz. Böyle bir şey söz konusu değil. “

Sonraki Haber