Galatasaray'dan Icardi'nin rüyalarına girecek 100 milyon euroluk plan! Yönetim kolları sıva

Süper Lig'de forvet hattıyla göz dolduran Galatasaray'dan taraftarını havalara uçuracak bir adım geliyor. Transferinin ardından Icardi'nin mutsuz olduğu Osimhen'in bonservisi için nabız yoklanacak. Oyuncunun 100 milyon euro civarında bir bonservis değeri olduğu biliniyor.

Forvet hattında Icardi ve Batshuayi varken bir de üstüne Osimhen'i kiralık olarak transfer eden Galatasaray'da hareketlilik bitmiyor. 

Osimhen'in hem gösterdiği performans hem de taraftar ile olan ilişkisini göz önünde bulunduran yönetim, oyuncunun takımda kalması adına çalışmalar yapmaya başladı. 

Galatasaray, Osimhen'in bonservisini alabilmek için araştırmalara başladı. İngiltere ve İspanya gibi ülkelerden dev kulüplerin istediği bilinen Osimhen'in 100 milyon euroya yakın bir bonservisi var. 

YÖNETİM PLANINI BELİRLEDİ

Öte yandan sarı kırmızılı yönetimin bu konudaki planını da belirlediği öğrenildi. Galatasaray ilk etapta oyuncu için 2 yıllık daha kiralama önerisi yapacak. 2 yılın ardından ise sözleşmesine zorunlu satın alma bedeli konulması istenecek. 

Sarı kırmızılılar oyuncunun yaşının da ilerlemesini göz önüne alarak bu transferi 40 milyon euro gibi bir rakama bitirmek istiyor. 

Osimhen'in bonservisinin alınması durumunda ise Icardi'nin nasıl bir ruh hali sergileyeceği herkes tarafından merak ediliyor. Oyuncunun performansında son dönemde bir düşüş meydana geldiği biliniyordu. 

Sonraki Haber