Galatasaray'ın teknik patronu Okan Buruk, Beşiktaş'ı bitirici planını hazırladı! Sarı kırmızılıların aklında tek bir düşünce var

Galatasaray'ın teknik patronu Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Elfsborg maçının ardından artık tüm dikkatini Beşiktaş derbisine verdi. Deneyimli hoca, ileri uçta Icardi ve Osimhen ikilisine şans verecek. Öte yandan sarı kırmızılı futbolcuların kendi aralarında "5-0'ın rövanşını alacağız" diyerek şartlandığı öğrenildi.

Süper Lig bu hafta dev bir mücadeleye şahitlik edecek... Ligin iki ezeli rakibi Galatasaray ve Beşiktaş, sezon öncesinde Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş'ın 5-0 üstünlüğü ile biten derbi maçının adeta rövanş mücadelesine çıkacak.  

KENDİ ARALARINDA ŞARTLANDILAR, OSIMHEN'E DE ANLATILDI

Galatasaraylı futbolcuların maç öncesinde 5-0'lık maçın rövanşını almak ve kendilerini taraftara affettirmek için şartlandığı öğrenildi. Futbolcular, bu nedenle Beşiktaş maçına ayrı bir motivasyon ile hazırlanıyor. 

Ayrıca kaptanların Osimhen'e de maçın önemi hakkında bilgi verdikleri öğrenildi. Osimhen'in de kaptanları dikkatli bir şekilde dinlediği belirtildi. 

OKAN BURUK BİTİRİCİ PLANI HAZIRLADI

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk ise Beşiktaş'ı bitirecek planını hazırladı. İleri uçta formda Icardi ve Osimhen'e şans verecek olan Okan Buruk, "Gördüğünüz yerden vurun" talimatı verdi. 

Buruk, kenardaki rotasyonu Batshuayi'ye ise maçın gidişatına göre forma vermeyi planlıyor.  

Sonraki Haber