Gazeteci Gürbüz Evren'den tv100'de çok konuşulacak yorum: "Bu tesadüf olamaz!"

Ankara'da yer alan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirildi.  Kübra Par ile tv100 Ana Haber'e katılan Gazeteci Gürbüz Evren, bugün cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BRICS Zirvesi toplantısında Kazan’da olmasına dikkat çekerek saldırının da Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde olmasının bir tesadüf olmadığını dile getirdi.

This browser does not support the video element.

Ankara’daki Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) önünde hareketli dakikalar yaşandı. Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ Tesisi önünde patlama meydana geldi.  Saldırıda 3 teröristten 2'si etkisiz hale getirilirken 5 şehit ve 22 yaralının olduğu açıklandı.

tv100’DE DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Kübra Par ile tv100 Ana Haber'e katılan Gazeteci Gürbüz Evren Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde gerçekleşen saldırıyla ilgili çok konuşulacak yorumlarda bulundu. Evren, bugün cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BRICS Zirvesi toplantısında Kazan’da olmasına dikkat çekerek saldırının da Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde olmasının bir tesadüf olmadığını dile getirdi.

“BUNLARIN HEPSİ TESADÜF OLAMAZ”

Gazeteci Gürbüz Evren açıklamasında; “Çok önemli bir tesis burası. Durup baktım ve anlamaya çalıştım. Polis zaten hemen kesmişti. Biraz izledim oradaki izlediklerimden çok benim çok önemli bir şey dikkatimi çekti. Bunu da ilk defa tv100’de dile getireceğim. Tabelaya baktım ve Kahramankazan yazıyordu. Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplantısını da son dakika takip ediyordum. Ve Sayın Cumhurbaşkanı BRICS Zirvesi toplantısında Kazan’da ve aynı anda Ankara Kazan’da da böyle bir saldırı oluyor. Bunların hepsi tamamen bir tesadüf olamaz. Çok önemli bir mesaj bu.” dedi.

Sonraki Haber