Gençlerimizi zehirlemeye çalışan 35 kişiye şafak operasyonu

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele 33 adrese şafak operasyonu yaptı. Operasyona özel harekat polislerinin yanı sıra , dron ve Narkotik Dedektör Köpekleri'nin de bulunduğu 260 personel katıldı.

Mersin'de gençlerimizi zehirlemeye çalışan vicdansızlara operasyon düzenlendi. 'Torbacı' olarak adlandırılan uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak vakti operasyonunda 33 adrese baskın yapıldı.

NARKOTİK KÖPEKLERİ DE OPERASYONDAYDI

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 2 aydır sürdürdüğü fiziki ve teknik takibi operasyonla noktaladı. Ekipler yaptıkları çalışmada gençleri zehirlemeye çalışan ‘torbacı’ olarak tabir edilen 35 sokak satıcısının yakalanması için öneceden belirlenen 33 adrese operasyon düzenledi. Operasyona, Özel Harekat Polisleri'nin yanı sıra, dron ve Narkotik Dedektör Köpekleri'nin de bulunduğu 260 personel katıldı. Operasyonda, 28 şüpheli gözaltına alınırken 7 şüpheliyi yakalamak üzere çalışmalar sürüyor. Narkotik ekiplerinin titizlikle iz sürdüğü operasyonda şüphelilerin adreslerinden 2 kilo 100 gram skunk, 408 gram esrar, 490 gram metamfetamin, 36 gram kokain, bin 242 adet sentetik ecza, 4 kök Hint keneviri, 2 ruhsatsız tabanca, 29 tabanca fişeği ile 1 pompalı tüfek ele geçirildi.

Sonraki Haber