Gözünü bile kırpmadı! Eski eşi ve kayınpederine kabus dolu anlar yaşattı: Acı haber geldi

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Eşi Bilge Kaya’dan boşanan Mertcan Köse, çocuğunun velayetine ilişkin kararın ardından eski eşi ve kayınpederi Ertuğrul Kaya'nın bulunduğu aracı takip ederek önüne kesti. Köse, elindeki tüfekle araca defalarca ateş ederek baba ve kızını öldürdü. Yaşanan olay bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgilere göre olay Cuma günü öğle saatlerinde Şehitkamil ilçesi Atakent Mahallesi'nde yaşandı.  İddiaya göre Mertcan Köse (25), boşanma sonrası 4 aylık çocuklarının velayeti için adliyede atılan son imzaların ardından eski eşi Bilge Kaya ve kayınpederi Ertuğrul Kaya'nın bulunduğu aracı takip etti.

ARACIN ÖNÜNÜ KESTİ

Bir süre devam eden takibin ardından aracın önünü kesen Köse, araçta bulunan eski eşine ve kayınpederine pompalı tüfekle defalarca ateş etti.

BABA VE KIZI ÖLDÜ

Pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği baba-kız, kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, olay anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Görüntülerde kızın babasının, kızını öldürmek için gelen eski damadını durdurmaya çalıştığı görülürken, zanlı araçta bulunan kadını ateş ederek öldürdükten sonra, kayınpederini de vurarak öldürdü. Kaçan katil zanlısını yakalama çalışmaları sürüyor.

Sonraki Haber