Hacıosmanoğlu’nun Okan Buruk sözleri harekete geçirdi! Galatasaray, kritik maç öncesi TFF’ye çıkarma yapacak

Galatasaray, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun "Okan Buruk'un kullandığı 'Bu penaltıyı verirsen bir daha maç yönetemezsin' sözü var. Bakalım bir daha maç alıyor mu görürsünüz” sözleri üzerine kritik müsabaka öncesi federasyona çıkarma yapacak.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Süper Lig’in 7.haftasında oynanan Kasımpaşa müsabakasında verilen penaltı sonrası, "Bu penaltıyı veren hakem bir daha burada maç yönetemez!" demişti.

HACIOSMANOĞLU'NDAN OKAN BURUK AÇIKLAMASI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu geçtiğimiz günlerde katıldığı bir yayında, Okan Buruk’a ceza verilmediğini hatırlatarak, “Talimatlara göre görüntülerden ceza veremiyoruz. Yardımcı hakemler veya gözlemciler rapor etmediği için de ceza veremiyoruz. Ama talimatlarda değişikliğe gidiyoruz. Okan Hoca'dan bahsediyorum. Bundan sonra herkes cezasını çekecek. Ayrıca göreceğiz bakalım o hakem orada maç yönetecek mi yönetemeyecek mi?” demişti.

GALATASARAY, TFF BAŞKANI HACIOSMANOĞLU İLE GÖRÜŞECEK

Hacıosmanoğlu’nun bu sözleri Galatasaray yönetimini aksiyon almaya itti.  Spor Gecesi'nden Gökhan Dinç'in haberine göre, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ligin 10. haftasında Beşiktaş ile oynanacak derbiden önce Riva'da TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşme yapacak.

Dursun Özbek, Hacıosmanoğlu ile Okan Buruk hakkında yaptığı açıklamalarla ilgili görüşme yapmayı planlıyor.

Sonraki Haber