Hakkari'de gece vakti gökyüzünde ortaya çıkan görüntüler, vatandaşı şaşkın bıraktı. Herkes bir insan zannetti. Hemen kayda alındı

Hakkari'ye bağlı Yüksekova ilçesinin Büyükçiftlik beldesinde gece vakti gökyüzünde ortaya çıkan görüntüler, vatandaşları şaşkın bıraktı. Gökyüzüne bakan bulutların arasına bakan herkes bulutların arasında bir insan olduğunu zannetti. Vatandaşlar, tuhaf manzarayı kaydetmek için cep telefonlarını çıkarıp kaybolmadan kayda aldı.

This browser does not support the video element.

Yüksekova genelinde gece vakti etkili olan yoğun yağışların ardından bulutlarda insan silüeti görüldü. Gece saatlerinde Büyükçiftlik beldesinde balkona çıkan İsmail Onat isimli vatandaş bulutların arasında insan yüzüne benzeyen görüntü olduğunu gördü.

İNSAN YÜZÜ GÖRDÜ

Onat o anları ise cep telefonuyla kaydetti. İnsan yüzüne benzeyen manzarayı yağışlardan sonra gördüğünü belirten İsmail Onat, “Malum yağışlar bugün aralıklı sürdü. Ben de balkona çıkıp izlemek istediğim sırada bulutlar arasında insan yüzünün olduğunu gördüm ve cep telefonuyla kaydettim” dedi.

Sonraki Haber