Haluk Yürekli’den, Fenerbahçe yöneticisi için şok sözler! “Türk futboluna katkısı olmaz”

tv100 ekranlarında büyük bir ilgiyle takip edilen Ersin Düzen ile Saha Dışı programında Haluk Yürekli, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı için flaş sözler kullandı. Haluk Yürekli, “Türk futboluna katkısı olmaz dedi.

This browser does not support the video element.

Süper Lig’de heyecan tüm hızıyla Ersin Düzen ile Saha Dışı programında devam ediyor. Programın yorumcularından Haluk Yürekli, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı hakkında konuştu.

“TÜRK FUTBOLUNA KATKISI OLMAZ”

Acun Ilıcalı’nın son günlerde yaptığı açıklamaların Türk futboluna bir katkısı olmayacağını söyleyen Haluk Yürekli, “Acun Ilıcalı televizyon televizyon dolaşıyor. Ben ona şunu soracağım; kendi kişisel bekası için, menfaatları için milyonlarca taraftarı karşı karşıya getirmek için zerre çekinmeyen bir insanın Türk futboluna katkısı olmaz.” ifadelerini kullandı.

“TARAFTARINA HAYAL SATTI”

Acun Ilıcalı’nın Fenerbahçe taraftarına hayal sattığını söyleyen Haluk Yürekli şu sözlerle devam etti:

“Bu açıklamaları yapmasının sebebi Fenerbahçe-Galatasaray derbisinden sonra ‘Osimhen ne yaptı?’ dedi ve karizmayı çizdirdi. Zaten Fenerbahçe taraftarının tepki gösterdiği bir isimdi. Fenerbahçe taraftarına öyle bir hayal sattı ki maç sonrasında bu açıklamaları yaptı.”

“ÇOK GEREKSİZ BİR TOPLANTIYDI”

Acun Ilıcalı’nın düzenlediği basın toplantısı hakkında konuşan Haluk Yürekli şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Hiç gözünü karartmadı. Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları sezon başından beri hiç karşı karşıya gelmedi. Düzenlediği basın toplantısı gereksizdi. Bir Fenerbahçe Kulübü yöneticisine yakışmayacak üslup kullanımı var.”

Sonraki Haber