Hareket halindeki aracından inip kaçmaya başladı. Kadın sürücünün polise yaptığı açıklama pes dedirtti

Otoyolda hareket halindeki aracının kapısını açıp koşmaya başladı. Kendi kendine ilerlemeye devam eden araç, yolun diğer tarafına geçti. Ters yönde hareket etmeye devam eden araç, trafikteki diğer araçlara çarparak yol kenarına savruldu. Onlarca yolcunun hayatını tehlikeye atan kadının, polise yaptığı açıklama ise pes dedirtti.

This browser does not support the video element.

Yurt dışında kaydedilen görüntülerde, kadın sürücünün yaptığı hareket gündeme bomba gibi düştü. Otoyolda aracıyla seyir halinde olan kadın, bir anda aracını durdurmadan kapısını açtı ve dışarı çıktı. Araç, kendi kendine ilerlemeye devam ederken yolun diğer tarafına geçti. 

AÇIKLAMASI PES DEDİRTTİ

Yolda kendi kendine ilerleyerek üzerlerine doğru gelen aracı fark eden sürücüler, zor anlar yaşadı. Bazıları kendini kurtarmak için manevra yaptı ancak bazıları aracın çarpmasıyla beklenmedik bir kazanın kurbanı oldu. Kadın sürücünün aracı ise, birkaç otomobile çarptıktan sonra yol kenarına savruldu ve durdu. Kadının sorumsuz hareketi için polise yaptığı açıklama ise pes dedirtti. Kadın sürücü, aracının içinde gördüğü böcek sebebiyle aracını bir anda terk ettiğini söyledi. Pek çok kişinin hayatını tehlikeye atan bu sorumsuz hareket sebebiyle genç kadına tepki yağdı.

Sonraki Haber