İbrahim Seten’den flaş Okan Buruk iddiası! “Yerine gelecek isim belliydi”

tv100 ekranlarında büyük bir ilgiyle takip edilen Ersin Düzen ile Saha Dışı programında İbrahim Seten flaş bir iddiada bulundu. Seten, Galatasaray'ın kötü gittiği dönemde yönetimden bazı isimlerin bir arayışta olduğunu Fenerbahçe maçı sonrasında Okan Buruk’un yerine gelecek ismin dahi belli olduğunu söyledi.

This browser does not support the video element.

Süper Lig’de heyecan tüm hızıyla Ersin Düzen ile Saha Dışı programında devam ediyor. Programın yorumcularından İbrahim Seten flaş bir iddiada bulundu.

“ALTERNATİF ARANMAYA BAŞLADI”

Seten, “Galatasaray’ın kötü gittiği dönemde Galatasaray yönetiminden bazı isimlerin hoca arayışında olduğunu iddia etti ve ekledi: Ancak şunu belirtiyorum; 'başkan Dursun Özbek'in haberi olmadan' bazı futbol şube yetkilileri, Young Boys maçının ardından bir teknik direktör alternatif arayışına giriyor ve somut görüşmeler de oluyor.” 

“ZLATKO DALIC İLE GÖRÜŞÜLDÜ”

Hırvatistan teknik direktörü Zlatko Dalic ile bir görüşme yapıldığını söyleyen İbrahim Seten şu sözlerle devam etti:

“Zlatko Dalic ile bir resmi görüşme oluyor. Bazı Türk teknik adamlarla da görüşmeler oluyor.”

“O MAÇI KAZANAMASAYDI GİDECEKTİ”

Fenerbahçe derbisinin kazanılamaması durumunda bu değişikliğin olacağını söyleyen İbrahim Seten şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Fenerbahçe maçında olası bir mağlubiyet durumunda Galatasaray’ın şu anki muhtemel teknik direktörü Hırvatistan’ın başındaki Zlatko Dalic olacaktı.”

Sonraki Haber