İhanet iddialarıyla gündemdelerdi! Rüştü Onur Atilla ile ayrılan Nez'den suçlayıcı ifadeler! tv100 Magazin Hattı'na konuştu

'Güldür Güldür Show'da 'İbrahim' karakterine hayat veren Rüştü Onur Atilla ile ilişkisini noktalayan şarkıcı Nez'den ayrılık sonrası ilk açıklama geldi. Atilla'yı suçlayan ifadelere yer veren Nez'in biten ilişkisi hakkında söyledikleri dikkat çekti.

This browser does not support the video element.

Şarkıcı Nez, 'Güldür Güldür Show' da 'İbrahim' karakterini canlandırmasıyla hafızalara kazınan oyuncu Rüştü Onur Atilla ile geçtiğimiz günlerde ilişkisini noktalamıştı. 

"BİR SÜRE ÖNCE YOLLARIMIZI AYIRDIK"

Instagram hesabından birbirlerini takipten çıkan çiftin ayrıldıkları ortaya çıkmıştı. Şarkıcı Nez kendisine gelen sorular üzerine "Herkese yeni güzel başlangıçlar dilerim. Bir süre önce yollarımızı ayırdık" açıklamasında bulunmuştu. 

İHANET İDDİALARI GÜNDEME GELMİŞTİ

Rüştü Onur Atilla, 10 Haziran'da 2 çocuğunun annesi Sinem Ayyıldız ile 10 yıllık evliliğini bitirmişti. Boşandıktan 20 gün sonra şarkıcı Nez ile aşk yaşamaya başlayan oyuncu Rüştü Onur Atilla ihanet iddialarıyla gündeme gelmişti. 

BİTEN İLİŞKİSİ HAKKINDA KONUŞTU

tv100 Magazin Hattı'ndan Onur Üçkarışoğlu'nun özel haberine göre; Geçtiğimiz gün objektiflere takılan şarkıcı Nez, Onur Atilla ile biten ilişkisi hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

"BİZ BİRBİRİMİZİ TANIMA SÜRECİNDEYDİK"

Eski sevgilisini suçlayan ifadelere yer veren Nez, "Biz birbirimizi tanıma sürecindeydik. O süre içerisinde de ne yazık ki Türkiye'ye deklare (duyurmak) edildi. Beyefendi fotoğraf paylaştı. Foroğraf çok erken paylaşıldı. Gerek yoktu böyle bir şeye. Ben şahsen isterdim ki aradan aylar geçsin. Çok yeni bir ayrılık olduğu için bu böyle algılandı" dedi. 

"BU KADAR ABARTMAYA GEREK YOK"

Rüştü Onur Atilla'nın biten evliliği hakkında da açıklamada bulunan Nez, "Bu kadar abartmaya gerek yok. Çünkü evlilikler de bir günde bitmiyor. Yıllar öncesinden sorunlar başlıyor. Boşanma süreci, tarih almalar, evler ayrılmış, aylar olmuş. Bunun benim alakası yok işte" ifadelerine yer verdi. 

Sonraki Haber