İlayda Alişan’dan duygulandıran paylaşım! Vefat eden kuzeni Gülşah Çomoğlu’nun söyledikleri yürek burktu

Unutma Beni, Yüksek Sosyete ve Kasaba Doktoru gibi birçok projede yer alan 38 yaşındaki Gülşah Çomoğlu, geçtiğimiz gün toprağa verildi. Çomoğlu’nun defnedildiği gün doğum günüydü. Acı haberi duyuran oyuncu İlayda Alişan’dan yürek burkan bir paylaşım geldi. Geçen seneye ait doğum günündeki görüntüsü duygulandırdı.

This browser does not support the video element.

Unutma Beni, Yüksek Sosyete, Kasaba Doktoru'nun aralarında yer aldığı birçok dizide rol alan oyuncu Gülşah Çomoğlu, 2 yıldır kanser tedavisi görüyordu.

SEVDİKLERİNİ YASA BOĞDU

Geçtiğimiz günlerde hayata veda eden Çomoğlu dün toprağa verildi. Pera adında bir kız çocuğu bulunan Çomoğlu'nun vefatı sevdiklerini yasa boğdu. 

Haberin Devamı

DEFNEDİLDİĞİ GÜN DOĞUM GÜNÜYDÜ

Çomoğlu'nun defnedildiği gün doğum günüydü. Genç oyuncu kuzeni İlayda Alişan'dan dün yürek burkan bir paylaşım geldi. Kuzeni Çomoğlu'nun doğum gününü bir paylaşımla kutladı.

"IŞIKLAR İÇİNDE UYU"

Haberin Devamı

Gülşah Çomoğlu'nun geçen seneki kutlanan doğum gününden videosu yürek burktu. İlayda Alişan videoya şu notu düştü: "İyi ki doğdun... Melek oldun. Ve biz yine bütün sevdiklerin bir aradaydık. Seni çok seviyorum boncuğum, ışıklar içinde uyu." 

"ÖLMEDEN VALLA ÇOK GÜZEL BİR ŞEY"

Çomoğlu'nun videoda söyledikleri ise duygulandırdı. Doğum gününde defnedilen genç oyuncu, şunları söylüyordu: "Hayatımda ilk defa büytün sevdiklerimin bir arada olduğu tek doğum günüm. Ölmeden valla çok güzel bir şey." 

Sonraki Haber