İmamoğlu'nun ardından Özel de "değişim" dedi, genel başkanlık sinyali verdi! "Kılıçdaroğlu bunun önünde durmamalı"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ardından bir 'değişim' mesajı da CHP Meclis Grup Başkanı Özgür Özel'den geldi. Genel Başkanlık dahil tüm sorumluluğu üstlenebileceğini dile getiren Özgür Özel, "CHP’de değişim olmalı, Kılıçdaroğlu bunun önünde durmamalı" ifadelerini kullandı. Öte yandan seçim sonuçlarını eleştiren 60'a yakın belediye başkanı yarın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelecek.

CHP Meclis Grup Başkanı Özgür Özel, HalkTV'ye yaptığı açıklamalarda CHP'de değişimin şart olduğunu kaydetti. Özel, Genel Başkanlık için de aday olabileceğinin sinyalini verdi.

"KILIÇDAROĞLU BUNUN ÖNÜNDE DURMAMALI"

Değişimin şart olduğunun altını çizen Özgür Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bunun önünde durmaması gerektiğini söyledi.

Özel, şunları söyledi:

"Değişimin cesaretli ve vefalı olması gerek. Hiçbir şey olmamış gibi davranırsak seçmen hepimizi siler atar. Hepimizin birbiri ile hukuku var ama en büyük borç ülkeye ve partiye. Ayrıca Kılıçdaroğlu'nun incitilmemesi gerek. Ben üzerime düşeni yapmaya hazırım. Buna Genel Başkanlık da dahil."

İMAMOĞLU DA 'DEĞİŞİM' MESAJI VERMİŞTİ

Haliç Su Sporları Merkezi’ni, İletişim Koordinatörlüğü ve Spor İstanbul iş birliğiyle düzenlenen Uluslararası Kürek Yarışları'na katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da, dün yaptığı açıklamada 'değişim' mesajı vermişti.

İmamoğlu "aday mısınız" sorusuna ise “Benim aday olduğum tek şey var. Ülkemizde, aynen İstanbul'da olduğu gibi, büyük bir değişim" cevabını vermişti.

CHP'DE 60 BAŞKAN HAREKETE GEÇTİ

Seçim sonuçlarını eleştiren 60’a yakın belediye başkanı parti içindeki değişim sürecini görüşmek için yarın CHP lideri Kılıçdaroğlu ile bir araya gelecek.

Sonraki Haber