İstanbul, Ankara ve İzmir için son dakika açıklaması geldi! Serin hava güvenmeyin... Alevli günler çok yakında

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan resmi açıklamalara göre yurdun batı kesimlerini kavurucu sıcaklar beklerken Doğu Anadolu Bölgesi'ni ve Karadeniz Bölgesini ise yağışlı ve parçalı bulutlu bir hava durumu bekliyor.

İstanbul, Ankara ve İzmir için son dakika açıklaması geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yurdun batı kesimlerini ilgilendiren açıklamanın ardından  Doğu Anadolu Bölgesi'ni ve Karadeniz Bölgesini de ilgilendiren açıklamalarda bulundu. 

YURDUN BATISINI SICAKLAR BEKLİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre bugün yurdun batısında sıcak hava etkisini hissettirecek. Yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Akdeniz’in Toroslar kesimi, Burdur ile Niğde çevreleri ve Kayseri, Sivas’ın doğusu ile Malatya’nın batısının yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının yurt genelinde mevsim normallerinin 3-6 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.Megakent İstanbul’da sıcaklık bugün 32 dereceye yükselecek. İzmir’de 34 derecelik bir hava sıcaklığı beklenirken, Denizli’de sıcaklık 40 dereceyi görecek. Başkent Ankara’da ise 31 derecelik bir sıcaklık beklentisi var.

Sonraki Haber