İstanbul'da freni boşalan tır 5 araca çarptı

İstanbul'da freni boşalan bir TIR, ortalığı birbirine kattı. Yolun ortasında yolcu indiren servise çarpmamak için park halindeki 5 araca çarptı. Servisten inen bir kadın da araçların arasında sıkıştı. Onlarca kişi, el birliğiyle tonlarca ağırlığındaki aracı iterek kadını kurtardı.

TIR'ın freni boşaldı ve 5 araca çarparak durabildi. O sırada servisten inen bir kadın araçların arasında sıkıştı. İmdada mahalleli yetişti; onlarca kişi, araçları iterek kadını kurtardı. Kazanın adresi İstanbul Esenyurt. Seyir halindeki TIR'ın freni boşaldı ve bir servis aracı da yolun ortasında yolcu indirmek için durdu. Servise çarpmamak için manevra yapan TIR, park halindeki 5 araca çarptı. İndikleri servisten kaldırımla geçmeye çalışan kadın, TIR'ın çarptığı araçların arasında sıkıştı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Kazaya şahit olan herkes oraya koştu ve onlarca kişi, tonlarca ağırlığındaki aracı hep birlikte itti. Ayağı kırılan kadın, sıkıştığı yerden kurtarıldı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi yok.

Sonraki Haber