Film sahnelerini aratmadı! Şehrin ortasında eli silahlı, yüzü maskeli soygun

İstanbul'da güpegündüz öyle bir soygun yaşandı ki görenler adeta bir film sahnesi olduğunu zannetti. Gaspçılar, bankadan para çeken iki kişinin içinde bulunduğu aracı takip edip önünü kesti.

Yoğun trafiğin olduğu caddede silahlarını ateşleyen gaspçılar içinde para dolu olan çantayı alıp kaçtı. O anların görüntülerine TV100 muhabiri Levent Albayrak ulaştı!

İstanbul Kemerburgaz'da banka şubesinden 150 bin lira çeken biri kadın üç kişi hayatının şokunu yaşadı.

Bankadan çıktıkları andan itibaren takip edilen mağdurlar, patlayan silah sesleriyle neye uğradıklarını şaşırdılar.

İstanbul'da güpegündüz bir otomobilin önünü kesen maskeli ve silahlı iki kişi herkesin gözü önünde soygun yaptı. Mağdurlar ve çevredekiler için korku dolu anlara TV100 muhabiri Levent Albayrak ulaştı.

Haberin Devamı

Silahlı gaspçılar, etkisiz hale getirdikleri iki kişinin otomobilinde bulunan para dolu çantayı saniyeler içinde alarak kaçtı.

Görüntüler İstanbul'un en işlek caddelerinden Kağıthane'de yaşandı.

Otomobilin yan kapılarının açılmasıyla birlikte araçtan iki maskeli gaspçı indi.

O anlar arkada bulunan bir vatandaşa ait araçtaki kamera kayıtlarına saniye saniye yansıdı.

Haberin Devamı

Şahıslardan biri şoför tarafına yönelirken diğeri ise yolcu koltuğundaki Ali T.'yi otomobilden dışarı çıkardı.

Silahlı gaspçılar, kapıların açılmaması üzerine ellerindeki silahlarla otomobilin lastiklerine ateş etti, camları kırmaya çalıştı.

Kaçmak istedi ama...

Direksiyon başındaki Ali T. silahlı gaspçıların elinden kaçmak için hamle yaptı ama aracının önü kesilmiş olmasından kaynaklı hareket edemedi.

Haberin Devamı

Neye uğradığını şaşırdı

Otomobili ile kaçmaya çalışan Ali T. gaspçılardan birinin silahı patlaması üzerine neye uğradığını şaşırdı.

Yaka paça dışarı çıkardı

Kırdığı camdan elini uzatan gaspçı, kapıyı açarak şoförü yaka paça dışarı çıkardı. Diğer gaspçı ise yolcu koltuğunda oturan Faik D.'yi silahla rehin aldı.

Silahı görünce vazgeçti

Otomobilden inen Faik D. gaspçıya müdahale etmek istedi ancak silahı görünce vazgeçti. Direksiyondaki Ali T.'yi etkisiz hale getiren silahlı gaspçı otomobilin içine girdi.

Kısa bir süre aracın içerisinde kalan gaspçı, içerisinde 150 bin lira para bulunan çantayı aldı.

Ayaklarına doğru ateş açtılar

Araçtan çıkartılan Faik D., arka koltuktaki kadını korumak için direndi. Fakat silahlı gaspçılar onunda ayaklarına doğru bir el ateş açtı. Çevredekilerin ve arkada bulunan araçtaki kamera ile olay anları saniye saniye kayıt edildi!

Parayı alıp kaçtılar

Silahlı gaspçılar, paraları alıp geldikleri otomobille olay yerinden kaçmayı başardı.

Gözden kaçırdılar

Yaşanan korku dolu anlarda şans eseri yaralanmayan mağdurlar, gaspçıları araçlarıyla bir süre takip etti ancak gözden kaçırdılar.

Çalışma başlatıldı

Yapılan şikayet üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği, silahlı gaspçıların kimliklerini tespit etmek için çalışmalara başladı.

Takip ettikleri belirlendi

Yapılan ilk incelemelerde gaspçıların, bankadan itibaren otomobili takip ettikleri belirlendi.

İçeriden istihbarat!

Olayın bir diğer korkunç yüzü ise gaspçıların bunu organize şekilde planladığının ortaya çıkmasıyla tespit edildi. Bankada bulunan bir kişi, içeriden toplu para çekenleri dışarıda bekleyen çete üyelerine aktardığı belirlendi.

Plaka sahte çıktı

Yapılan çalışmalar sonucu sahte plakalı araç kullanan üç gaspçının kimlik bilgilerini tespit eden polis, operasyon için harekete geçti.

Kıskıvrak yakalandı

Gaspçıların saklandığı ev polisler tarafından belirlendi. Yapılan operasyonlar kaldıkları yerde kıskıvrak yakalanan gaspçılar Ali S. ve Tugay K., çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Sonraki Haber