İstanbul'da korku dolu anlar: Elektrik direği art arda patladı! Alevler adeta göğe çıktı! Çevre mahallelerde elektrikler kesildi

İstanbul'da sağanak yağış etkisini gösterdi. Etkili olan yağış sonrası, Eyüpsultan'da elektrik direğinde peş peşe patlamalar meydana geldi. Meydana gelen olayda, alevler adeta göğe çıkarken, art arda olan patlamalar vatandaşı panikletti. Olayda, herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

This browser does not support the video element.

İstanbul'da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. 

ELEKTRİK DİREĞİNİN KABLOSU KOPTU!

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesindeki Alibeyköy mahallesindeki bir sokakta elektrik direğinde patlama oldu. Olay, akşam saatlerinde etkili olan yağmur sonrası, elektrik direği kablosundaki  kopmayla birlikte meydana geldi. 

DİREK HAVA FİŞEK GİBİ ART ARDA PATLADI!

Kopma sonucu direkten hava fişekleri andıran patlamalar meydana geldi. Birçok noktadan görünen patlamaların yaydığı ışık ve ses çevrede paniğe neden oldu. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve elektrik ekipleri geldi.

CAN KAYBI VE YARALANMA OLMADI!

Herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmayan olayda iddiaya göre direkteki patlamalar belli bir süre sonra kendiliğinden durdu. Direğin elektriğinin bağlı olduğu sokaktaki binalarda elektrik kesintisi meydana geldi. Ekipler hasar alan direkle ilgili çalışma başlattı.

Sonraki Haber