Akşener’den Kılıçdaroğlu açıklaması: Kalbim çok acıdı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Alevi" başlıklı videosuyla ilgili "Böyle bir açıklamayı yapmak durumunda kaldığını hissetmesinden kalbim çok acıdı" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, SÖZCÜ TV'de Liderler Özel programında soruları yanıtladı.  Gazeteci Saygı Öztürk'ün "Sayın Kılıçdaroğlu’nun “Ben Aleviyim” açıklamasını yapacağını önceden biliyor muydunuz?" sorusuna Akşener "Hayır bilmiyordum, medyadan duydum. Böyle bir açıklamayı yapmak durumunda kaldığını hissetmesinden kalbim çok acıdı. Şimdi Rumeli göçmeni bir ailenin çocuğuyum. Türkiye'den gitmişiz. Türkiye'ye döndüğümüz zaman birçok şeyi yaşadık. 'Defolun gidin', 'Rumsunuz' dendi." ifadelerini kullandı.

"KALBİM ÇOK ACIDI"
Sözlerini sürdüren Akşener "Atatürk'ün hemşerisi olan herkes benim neyle karşılaştığımı bilir. Dolayısıyla kendinizi izah etmek zorunda kalırsınız ama ben Kemal Bey'in böyle bir açıklama yapmak mecburiyetinde kendini hissetmesinden çok kalbim acıdı. İstismarı öncelemek açısından özgüvenli bir açıklama. Kendisi açısından faydalı gördüm, daha rahat edecek. İçim de bir acı hissettim. Keşke böyle hissetmeseydi." dedi.

Sonraki Haber