İYİ Parti’den Bahçeli’nin Öcalan çıkışına çok sert tepki

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu sosyal medya hesabından Devlet Bahçeli’nin Öcalan çıkışına sert tepki gösterdi. Dervişoğlu yaptığı paylaşımda “Atatürk’ün kurduğu meclisin kürsüsünden, teröristbaşları ve yardakçıları değil, ancak ve ancak Mustafa Kemal’in mirasçıları konuşabilir.” İfadelerini kullandı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında, "Terörist başının tecriti kaldırılırsa, TBMM'de DEM sıralarına katılıp silah bıraktığını ilan etsin, terörün tamamen bittiğini örgütün lağvedildiğini haykırsın. Bu dirayeti gösterirse umut hakkının kullanımıyla ilgili yasal düzenlemenin yapılmasının önü de ardına kadar açılsın" dedi. Bahçeli “Ne Kandil, ne Edirne; adres İmralı’dan DEM’e uzansın, terör sorunu ülke gündeminden tamamen çıkarılsın. Hodri meydan, buna varız.” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, sosyal medya hesabından Devlet Bahçeli’nin sözlerine sert tepki gösterdi.

Dervişoğlu yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

“Atatürk’ün kurduğu meclisin kürsüsünden, teröristbaşları ve yardakçıları değil, ancak ve ancak Mustafa Kemal’in mirasçıları konuşabilir. Ahlak ve vicdanını yitirmiş bu iktidar ve onun akıl ve izanını yitirmiş ortağı ile birlikte vatan toprağını gezmek için icazet bekleyen sözde ana muhalefeti artık bizim için yok hükmündedir. Gün; Türkiye Cumhuriyetini, Türk Milletini, Türk Vatanını ve Türk Bayrağını koruyup kollamak günüdür. Muhtaç olduğumuz kudretin kaynağı ise bellidir! Yarını bekleyin! Herkesin maskesini indireceğiz!..”

Sonraki Haber