İYİ Parti’den Yaşar Okuyan’a suç duyurusu! Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener’i aradı: İddialar tamamen yalan

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na İYİ Parti lideri Akşener ile ilgili belgeler verdim diyen Yaşar Okuyan hakkında “İlgili müfteri hakkında suç duyurusunda bulunacağız" dedi. Zorlu, aynı zamanda Kılıçdaroğlu’nun Meral Akşener’i aradığını söyledi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, bir televizyon programında elinde dosyalar olduğunu iddia eden Yaşar Okuyan'la ilgili olarak suç duyurusunda bulunacaklarını bildirdi

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuyla ilgili olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i arayarak, iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirttiğini vurguladı.

Zorlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bir müfterinin yalan ve iftiraları sonrası CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu, Genel Başkanımızı arayarak şahsın söz konusu iddialarının tamamen yalan olduğunu ifade etmişlerdir. Ayrıca ilgili müfteri hakkında yarın suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyumuzla paylaşmak isteriz”

Haberin Devamı

NE OLMUŞTU?

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Yaşar Okuyan, "Meral Akşener masayı dağıtırsa, kendisiyle ilgili söyleyeceklerim ve belgelerim var" dedi.

Katıldığı bir programda konuşan Yaşar Okuyan "Kılıçdaroğlu'na ben bunu 1 sene önce masa kurulurken söyledim. 3 gün önce de hatırlattım ve ona bir dosya verdim. Meral Hanım ile ilgili bir dosya verdim. O kullanmayacak onu ben kullanacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Sonraki Haber