Kadın cinayetlerine tepkileri gündem olmuştu! Komedyen Kaan Sekban, Serenay Sarıkaya ve Şevval Sam'ı ti'ye aldı!

Semih Çelik isimli şahsın, iki genç kızı vahşice öldürmesinin yankıları sürerken Kaan Sekban, ülkemizde yaşanan kadın cinayetleri hakkında yorum yapmamayı tercih eden Şevval Sam'ı ve yorumu çok eleştirilen Serenay Sarıkaya'yı ti'ye aldı.

This browser does not support the video element.

İstanbul Fatih'te 19 yaşındaki Semih Çelik'in Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i vahşice katletmesinin ardından birçok ünlü isim tepkilerini dile getirdi. 

CİNAYETLER HAKKINDA KONUŞMAK İSTEMEDİ

Dün akşam bir davette basın mensuplarının sorularını cevaplayan Şevval Sam​ ise canice öldürülen Ayşenur Halil​ ile İkbal Uzuner​ ve diğer kadın cinayetleri hakkında konuşmak istemedi. 

SERENAY SARIKAYA İLE ŞEVVAL SAM'I Tİ'YE ALDI

Serenay Sarıkaya​'nın açıklamaları da büyük tepki topladı. Komedyen Kaan Sekban yayınladığı video ile Serenay Sarıkaya ve Şevval Sam'ı ti'ye aldı. 

"TOPLUMSAL KONULARDA MAX ÜNLÜ TEPKİSİ"

Kaan Sekban da sosyal medya hesabından Serenay Sarıkaya ve Şevval Sam'ın konuşmalarını taklit ederek, "Toplumsal konularda max ünlü tepkisi" notunu düştü. 

"HİÇ KÖTÜ ŞEYLERDEN BAHSETMEYELİM"

Şevval Sam, muhabirlerin kadın cinayetleri ile ilgili sorularına "Türkiye’nin makus kaderi mi diyelim ne diyelim?” diyerek konuya giriş yapmaya çalışmasıyla uzaklaşmaya çalışan Şevval Sam, konu hakkında konuşmayı kabul etmedi. “Hiç kötü şeylerden bahsetmeyelim. Ne olur hiç girmeyin çok saçma oluyor ya yapmayın n’olur. Zaten kanayan yara, bu gece değil” ifadelerini kullandı. 

"BUNUNLA İLGİLİ ARTIK SÖYLENECEK BİR ŞEY YOK"

Serenay Sarıkaya ise kadın cinayetleri hakkında, "Yani bu konuda artık söylenecek çok bir şey yok herhalde. Çünkü istediğim gibi ardı arkası kesilmeyen, kan donduran, yani inanılamayacak şeyler yaşıyoruz. Çok kısa bir süre zarfında yaşadık hepsini. Bununla ilgili artık söylenecek bir şey yok. Bence artık yapılması gereken bir şeyler var. Onunla da ilgili herkes üzerine düşünüp kendi adını mutlaka yapıyordur ama ben de kendi adıma ne yapmam gerekiyorsa onunla ilgili araştırıyorum. Nerelerden bu konunun bir parçası olabilirim, bununla ilgilenmeye çalıştım" dedi.

Sonraki Haber