Kılıçdaroğlu'ndan Özgür Özel'e olay sözler! "Kırgın mısınız" sorusuna öyle bir yanıt verdi ki...

CHP'nin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. CHP'deki normalleşme politikasından, tekrar cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına varana kadar pek çok konuda görüşlerini paylaşan Kılıçdaroğlu ayrıca "Özgür Özel'e çok mu kızgınsınız?" sorusuna da dikkat çeken bir yanıt verdi.

CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bir kez daha cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı sorusuna yanıt veren Kılıçdaroğlu ayrıca CHP lideri Özgür Özel hakkında da çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Kılıçdaroğlu Sözcü TV canlı yayınında Gazeteci İpek Özbey'in sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu CHP'deki normalleşme politikası hakkında konuşan "Neyin normalleşmesi? Normalleşmenin karşılığı anormalleşmedir. Anormal olan birisiyle normalleşmem lazım değil mi? 

"Biz mücadele ettiğimiz içindir ki seçimlerde birinci parti olduk." diyen Kılıçdaroğlu, "Bu mücadeleyi vermek zorundayız. Milletin anası ağlıyor, siz neyin normalleşmesini yapacaksınız?" dedi.

TEKRAR CUMHURBAŞKANI ADAYI OLACAK MI?

Kılıçdaroğlu, tekrar cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı sorusuna da "Hayır, ben bir sefer oldum zaten. Partimizin yetkili organları var, yeni adaylar çıkacaktır ortaya." yanıtını verdi.

"Özgür Bey’e çok mu kızgınsınız?' sorusuna "Yok, hayır. Başarılı bir grup başkanvekiliydi." yanıtını veren Kılıçdaroğlu ayrıca "Başarılı bir genel başkan değil mi?" sorusuna da "Daha yeni genel başkan. Umarım tüm bunların farkına varır." şeklinde yanıt vermesi dikkat çekti.

Sonraki Haber