Kılıçdaroğlu'ndan Saraçhane ve adaylık açıklaması! "Haberim yoktu, sosyal medyadan öğrendim"

Son dakika haberleri... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezası ve siyasi yasak kararının ardından Saraçhane'de yapılan miting için bilgisi olmadığını, mitingi sosyal medyadan öğrendiğini söyledi. Öte yandan Kılıçdaroğlu, adaylıkla ilgili de önemli değerlendirmelerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, televizyon kanallarının Ankara temsilcileri ile CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan ve Genel Başkan İletişim Koordinatörü Ömer Topsakal eşlik etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saraçhane mitingi ve cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezası ve siyasi yasak kararının ardından Saraçhane'de düzenlenen mitingle ilgili konuşan Kılıçdaroğlu, miting için bilgisi olmadığını ve mitingi sosyal medyadan öğrendiğini söyledi.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı adaylığı sürecine ilişkin de konuşan Kılıçdaroğlu, "6'lı masadan bir kişinin cumhurbaşkanı adayı olarak belirlenmesi kişisel görüşüm. Masada henüz tartışılmadı. 6 lider 'adayımız sizsiniz' derlerse elbette aday olurum" ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber