Kimse ilk bakışta ne olduğunu anlayamadı! TIR'ın altında böyle müdahale ettiler

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, TIR'ın altına giren motosiklet sürücüsü Canpolat Seven lastikler ve dorse arasında kalarak yaralandı. Bölgeye gelen sağlık ekipleri zaman kaybetmemek için TIR'ın altına girerek Seven'e ilk müdahaleyi burada gerçekleştirdi. Lastiklerin sökülmesi sonrası Seven, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Aydın'da TIR'ın altına giren ve lastikle dorse arasında sıkışarak yaralanan motosiklet sürücüsüne ilk müdahale TIR'ın altında yapıldı. Yaralı motosiklet sürücüsü daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Saat 17.00 sıralarında Yıldıztepe Mahallesi’nde Canpolat Seven idaresindeki motosiklet, Hüseyin Kör idaresindeki TIR'ın altına girdi.

Seven, devrilen motosikletle birlikte TIR'ın dorsesinin altında yaklaşık 50 metre sürüklendi. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbar üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık görevlileri vakit kaybetmeden TIR'ın altına girerek dorse ile lastikler arasında kalan yaralıya ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.

Salık görevlilerinin yaptığı hayati müdahalenin ardından itfaiye görevlilerinin çalışmasıyla yaralı TIR'ın altından çıkarıldı. Motosiklet sürücüsü Seven ambulansla önce Nazilli Devlet Hastanesine oradan da Aydın Adnan Menderes Üniversite Hastanesine kaldırıldı.

Burada tedavi altına alınan Seven'in durumunun ağır olduğu öğrenildi. TIR şoförü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Sonraki Haber