Kocaeli, İstanbul, Yalova, Sakarya, Düzce ve Bursa dikkat! Pazar gecesi uyuyacaksınız, pazartesi böyle kalkacaksınız. Salı çok kuvvetli vuracak

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen sosyal medya hesabından İstanbul ilimiz ve çevresindeki illerimiz Kocaeli, İstanbul, Yalova, Sakarya, Düzce ve Bursa'daki vatandaşlarımız için flaş bir haber verdi. Bu illerimiz pazar gecesi yatacak, pazartesi sabahına böyle uyanacak. Salı günü ise kuvvetli vuracak.

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen sosyal medya hesabı üzerinden Marmara bölgesindeki illerimiz Kocaeli, İstanbul, Yalova, Sakarya, Düzce ve Bursa'ya yönelik pazartesi ve salı gününü içeren hava durumu bilgilendirmesi yaptı. 

Bu illerimizde ikamet eden vatandaşlar cumartesi zaten soğuk bir gün yaşamışlardı. Şimdi pazartesi ve salı günü de yine dikkat çeken bir hava durumu bu illerimizdeki vatandaşlarımızı bekliyor. 

Orhan Şen İstanbul üzerinden verdiği örnekte, "Bugün İstanbul son günlerin en soğuk günü İstanbul 4 C. Pazartesi 6-7 derece sıcaklık yükselecek. Salı günü gelecek yağmur kuvvetli görülüyor" dedi. 

Sonraki Haber