Londra'da protesto! Filistin bayrağıyla Big Ben kulesine tırmandı: İkna çalışmaları sürüyor
İngiltere’nin simgelerinden Big Ben Saat Kulesi’ne tırmanarak, Filistin bayrağı açan şahıs, acil servis görevlilerinin saatler süren müzakeresine rağmen henüz aşağı inmedi.
This browser does not support the video element.
İngiltere’nin simgelerinden Big Ben Saat Kulesi’nde alarm verildi. Big Ben Saat Kulesi’ne çıplak ayakla tırmanarak Filistin bayrağı açan şahıs, acil servis görevlilerinin saatler süren müzakeresine rağmen henüz aşağı inmedi.
SAATLERDİR BEKLİYOR
Westminster Sarayı'ndaki kulenin birkaç metre yukarısındaki çıkıntıda saatlerdir bekleyen şahsın polislere "Güvendeyim" dediği aktarıldı.
İKNA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Met Polisi, memurların kuleye yerel saatle 07.24'te çağrıldığını belirtirken, olayın ardından Westminster Köprüsü trafiğe kapatıldı. Londra'nın merkezindeki Bridge Caddesi’ne en az 9 acil servis aracı sevk edildi.
Olay yerindeki görüntülerde 3 acil müdahale görevlisinin itfaiye merdiveni platformuna çıktıkları ve çıkıntıdaki adamla konuşmak için megafon kullandıkları görüldü.