Manchester United maçı büyük tribün endişesi! "İşte Mourinho Fenerbahçe'si"

Süper Lig devi Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde İngiliz devi Manchester United ile karşı karşıya geliyor... Sarı lacivertlilerde dev maç öncesinde ise tribünlerle ilgili büyük bir endişe var. Taraftarlar sosyal medyada "İşte Mourinho Fenerbahçe'si" yorumları yapmaya başladı.

Süper Lig'de ve Avrupa'da istenilen sonuçları alamaması nedeniyle Mourinho'nun geleceğinin tartışıldığı Fenerbahçe'de herkes kritik mücadeleye odaklanmış durumda. 

Sarı lacivertli taraftarlar, Manchester United mücadelesinden çıkacak sonuca göre istifa çağrılarına devam edip etmeyeceğine karar verecek. 

United mücadelesinden de ağır bir mağlubiyet çıkarsa bu sefer taraftar hem Ali Koç hem Acun Ilıcalı hem de Mourinho'nun görevi bırakmasını isteyecek. 

KADIKÖY BUGÜN DOLMAYABİLİR

Sarı lacivertlilerde dev maç öncesinde bir endişe daha var... O da taraftarın bugünkü Manchester United maçına ilgi göstermeme ihtimali.. Sosyal medyada Ali Koç'a yakın hesaplar tarafından "Destek kesilmemeli" mesajları paylaşılmaya devam ediyor. 

Ancak bazı taraftarların kombinesi olmasına rağmen stadına gitmeyecekleri yönünde bilgiler gelmeye devam ediyor. 

Taraftarlar, stadın dolmamasının suçlusunun yönetim ve hoca olduğunu belirterek ,"İşte Mourinho Fenerbahçe'si" yorumları yapıyor. 

Sonraki Haber