Manchester United’ın yıldızı Antony’dan Fenerbahçe ve Mourinho’ya övgü

Manchester United’ın Brezilyalı oyuncusu Antony, UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ile oynayacakları maç ve sarı- lacivertli takımın teknik direktörü Jose Mourinho hakkında konuştu.

UEFA Avrupa Ligi 3.hafta maçında yarın Fenerbahçe, evinde İngiliz ekibi Manchester United’ı konuk edecek. Ülker Stadyumu’ndaki müsabaka saat 22.00’de başlayacak.

Bu maç öncesi Manchester United’ın Brezilyalı yıldız futbolcusu Antony, açıklamalarda bulundu. Antony maç için, “Fenerbahçe maçına odaklanmalıyız. Çalışırsak, konsantre olursak, sahada doğru işleri yaparsak ancak bu şekilde Fenerbahçe maçından istediğimiz sonucu alabiliriz” dedi.

FRED VE TADIC

Fred ve Tadic hakkında konuşan Antony, “Fred muhteşem bir oyuncu ve muhteşem bir karakter. Onunla maçtan önce sohbet edeceğim. Ayrıca Dusan Tadic ile de konuşacağım. Fred ve Tadic muhteşem oyunculardır” ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE VE MOURINHO’YA ÖVGÜ

Antony, sarı- lacivertli takımın teknik direktörü Jose Mourinho için övgü dolu ifadeler kullanarak, “Jose Mourinho kesinlikle tarihi bir teknik direktör. Çok büyük saygıyı hak ediyor. Bazı muhteşem kulüpleri çalıştırdı ve Fenerbahçe de böyle bir kulüp. Gayet iyi iş çıkarıyorlar. Fenerbahçe maçına çok iyi hazırlanmalı ve maçta muhteşem bir performans sergilemeliyiz” şeklinde konuştu.

Sonraki Haber