Marmara'da pazartesi gecesi bir anda çakılacak, salı sabah kalkanlar korkmasın. Yüzde 97.98.99 kesin böyle herkesi ilgilendirir
Meteorolojik kaynaklar tarafından Marmara bölgesindeki illerimiz başta olmak üzere Türkiye'ye çok önemli bir haber verildi... Yüzde 97.98.99 kesinlik kazandı. Pazartesi gecesi çakılacak.
Türkiye'de yeni haftay adım atmamızla birlikte hava durumu da vatandaşları hem endişelendirecek hem de şaşkına çevirecek derecede bir değişim gösterecek.
Meteorolojik kaynaklar da vatandaşları bu değişime hazırlamak adına uyarılarda bulunmaya devam ediyor.
Son olarak pazartesi gecesi hakkında önemli bir uyarı gerçekleştirildi. Yüzde 97.98.99 artıök kesinlik kazanan sisteme göre pazartesi gecesinden itibaren Marmara ve Türkiye'nin büyük bir bölümünde hava sıcaklıklarının çakılması bekleniyor.
Vatandaşlarımızın da kendilerini bu duruma hazırlamasında fayda olduğu ifade ediliyor. Meteorolojik kaynaklar tarafından yapılan bilgilendirmede de, "Cumartesi ve Pazar günü Afrika sıcakları ülkemizde olması bekleniyor. Hafta başından itibaren Marmara'dan başlayarak sıcaklıklar çakılacak" ifadelerine yer verildi.