Marmara'ya 15 gün tarihi şimdi verildi... Yüzde 99.99.99 böyle olacak herkes bilsin ama sonrasında verilen tarihi de herkes bilsin. Asıl atraksiyon orada

Meteorolojik kaynaklar tarafından Marmara bölgesindeki illerimize mart ayının ilk günleri hakkında çok önemli bilgiler verildi... İlk 15 günün bu şekilde geçmesi bekleniyor ancak daha sonraki 15 gün asıl atraksiyonun yaşandığı dönem olacak.

Bahar dönemine yaklaşmamızla birlikte vatandaşların da en çok araştırdığı konuların başında hava durumu gelmeye  başladı... Marmara bölgesine yeni bir soğuk hava dalgasının ziyaret yapıp yapmayacağını merak eden vatandaşlar, araştırmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

 Meteorolojik kaynaklardan da Marmara bölgesindeki illerimize yönelik bilgilendirmeler peş peşe gelmeye devam ediyor. 

Son yapılan bilgilendirmeye göre Marmara bölgesindeki illerimizde ilk 15 günün kurak ve sıcak geçeceği tahmin ediliyor. 

ÖYLE SANACAĞIZ AMA ÖYLE DEĞİL 

Mart ayının ilk 15 günü yaz ayları erken geldi sanacağız ancak öyle olmayacak... Sadece aldatacak olan havalar, son 15 günde bir anda sertleşmeye başlayacak. 

Meteorolojik kaynaklar, Marmara'da kar bile yapabilecek atraksiyonun son 15 günde yaşanacağını dile getiriyor. 

Ay sonuna doğru uzun süren kurak dönemin ardından düzenli yağış rejimine geçiş yaşanması bekleniyor. Son 15 gün bol yağış alacağız. Arada sert yağışlar da görülebilir. 

Sonraki Haber