Marmara'ya yüzde 100 geliyordu. Perşembeden sonra bir anda dönüşecek
Marmara'da yüzde 100 etkisini göstermesi beklenen kar yağışlarıyla ilgili Gökhan Günerler'den flaş bir bilgilendirme geldi. Günerler yaptığı paylaşımda perşembeden sonra yağışların şeklinin değiştireceğini belirtti.
Marmara bölgesindeki illerimizde beklenen kar yağışı salı gecesinden itibaren soğuklarla birlikte giriş yapacak. Yükseklerde başlaması beklenen yağışların çarşamba ve perşembe günü ise şehir merkezlerinde hafiften görülmesi bekleniyor.
Ancak şiddeti ilk geldiğine oranla bir hayli düştü. Kar yağışlarıyla ilgili Gökhan Günerler'den flaş bir bilgilendirme geldi. Günerler yaptığı paylaşımda perşembeden sonra yağışların şeklinin değiştireceğini belirtti.
PERŞEMBE GÜNÜ BAŞKALAŞACAK
Gökhan Günerler yaptığı paylaşımda, "İstanbul'da yarın zamanla ve perşembe günü yağacak kar yağışı, zamanla yağmura dönüyor. Yükseklerde sulukar devam eder. Soğuklara devam" dedi.