Marmara'ya yüzde 94 perşembe tarihi verildi. Daha da batılayınca her yeri coşturdu. Hazır olun tarihi verildi. Daha da batılayınca her yeri coşturdu. Hazır olun

Meteorolojik kaynaklar tarafından Marmara bölgesine yönelik uyarılar hız kesmeden devam ediyor... Kaynaklar tarafından son olarak Marmara'ya yüzde 94 perşembe uyarısı da çok geçmeden verildi... Biraz daha batılaması her yeri coşturdu.

Marmara bölgesindeki illerimizde etkisini göstermesi beklenen sistemle ilgili flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor... 

Meteorolojik kaynaklar tarafından yapılan son bilgilendirmeler de herkesi mutlu ediyor... Kaynaklar tarafından son olarak Marmara'ya yüzde 94 perşembe uyarısı da çok geçmeden verildi... Biraz daha batılaması her yeri coşturdu. 

DEĞİŞİKLİKLER OLMAYA DEVAM EDECEK 

Gökhan Günerler sosyal medya hesabından konu hakkında gerçekleştirdiği paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

"Ecmwf modeli Sabah güncellemesi önümüzdeki 25 şubat'a kadar beklenen tahmini toplam yağış ve kar haritaları. Bu sabah biraz batılı geldi ve moraller yerine geldi. Modellerde değişim ufak tefek de olsa devam ediyor. Hem yağışta hem soğumada bugün de değişiklikler olacaktır." 

Sonraki Haber