MasterChef Türkiye'de olaylı gece! Ortalık fena karıştı

MasterChef Türkiye'de rekabetin kıyasıya yaşandığı bir akşam yaşandı. Programda Hakan, eleme potasına gönderdiği Nigar'dan tehdit mesajları aldığını söyleyerek tepkisini dile getirdi. Nigar ise eşinin Hakan'a gönderdiği mesajı paylaşıp, "Kim olsa aynısını yapardı. İddialarını kanıtlamazsan mahkemede derdini anlatırsın" dedi.

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye, oyunların yanı sıra yarışmacılar arasındaki gerilimlerle de gündeme geliyor. Yarışmanın iddialı isimlerinden Nigar ve Hakan arasındaki tartışma yarışma dışını taşınca olaya aileler de dahil oldu.

Hakan geçtiğimiz günlerde dokunulmazlık oyununu kazanarak Nigar'ı eleme adayı yaparak "Şöyle bir durum var, artık birbirimizle olan sorunlar geçmişten gelen bir şeyler var, şöyle tarttığı zaman burada kaybedilebilir kazanılabilir ama doğru yoldan sapmamak gerektiğini düşünüyorum; Nigar abla demek istiyorum" demişti.

Nigar aday olunca gözyaşlarını tutamazken Hakan da o anlar da gülünce seyircinin tepkisini çekmişti.

Yarışmadaki tepkisinden dolayı kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan Hakan'a eleştiri yağdı. Genç yarışmada gelen tepkilerin ardından yazılı bir açıklama yaptı. 

"ONU EVİNDEN ALDIRACAĞIM" 

Tehdit mesajlarını aldığını belirten Hakan şu ifadeleri kullandı: "Dün gelen linçler, tehditlerden ve küfürlerden sonra sessiz kalmayı tercih ettim. Program olay örgüsü ile izleyenler benim Nigar hanımı neden potaya yolladığımı anlayabilirler. Nigar hanımı potaya yollamamdaki en büyük sebep beni tehdit ettirmesidir."

"Hem programda alenen tehdit edip daha sonra da eşinden gelen tehdit minvalindeki mesajlar ve 'Onu evinden aldıracağım' söylemleri yüzünden potaya yolladım."

"BENİ ALELENEN TEHDİT ETTİ" 

"Bu zamana kadar yaptığı haksızlıklar, beni sürekli zan altında bırakması ve yalan söylemesi üstüne beni alenen tehdit etmesi bu tutumu sergilememdeki en büyük sebep. Program ile hiçbir alakası olmayan eski zor günleri ajitasyon yaparak anlatması da cabası."

EŞİNİN GÖNDERDİĞİ MESAJI PAYLAŞTI 

Hakan'ın açıklamasının ardından sessiz kalmayan Nigar da eşinin yolladığı "Merhaba ben Nigar'ın kocasıyım. Sen benim iki tane genç kızımı ağlattın. Seni asla unutmayacağım" yazılı mesajı paylaştı.

"KİM OLSA AYNISI HATTA BETERİNİ YAPARDI" 

Hakan'a ateş püsküren Nigar paylaşımında İnsanların karısını TV karşısında rencide ederek bu duruma getiremezsiniz. Kim olsa aynısını hatta daha beterini yapardı. Çizgimizden çıkmadan yarışmaya çalıştıkça insanları kışkırttı. İddialarını kanıtlamazsa mahkemede derdini anlatsın" "ifadelerini kullandı.

GEÇİRDİĞİ ZOR GÜNLERİ ANLATMIŞTI 

Son zamanlarda tartışmalarla gündeme gelen Nigar, önceki akşam yayınlanan bölümde Danilo Zanna ile dertleşmişti. Zor bir çocukluk geçirdiğinden bahseden Nigar, şunları söylemişti: "Beni üzüyor bu konular. Hiç mutlu hissetmiyorum gerçekten. Ben çok tartışmayı seven bir insan değilim. Ben eşimle bile hiç tartışmadım. Böyle olmasını istemiyorum. Elimden de bir şey gelmiyor çünkü ben böyle bir insanım. Üstüne gidemiyorum olayların."

"10 YILDIR GÖRÜŞMEDİĞİM KARDEŞİMLE BARIŞTIM" 

Yarışmada adapte olma sorunu yaşadığını belirten Nigar, sözlerine şöyle devam etti: "Adapte olamıyorum hiçbir şeye. İnanın bana kardeşim bir kelime söyledi diye 10 senedir kardeşimi görmüyordum. İlk defa bu program sayesinde barıştım kardeşimle."

"BABAM ALKOLİKTİ BİZİ ÇOK DÖVERDİ" 

"Ben annemle 10 senedir konuşmuyorum. Zor şeyler yani benim için bunlar. Ben kavga edemiyorum. Benim babam alkolik bir adamdı. Bizi çok döverdi. Kavga bende çok korkunç bir şey içinde. Gerçekten bunu yenemiyorum. Çünkü çok zor büyüdük şefim. Benim babam 46 yaşında alkolden öldü. Sokaklarda yatardık. Bir şey olunca ben saklanma ihtiyacı duyuyorum."

Sonraki Haber