Meteoroloji

Meteoroloji uyardı: Birçok ilde sağanak bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 9 Eylül Pazartesi gününe ilişkin hava durumunu açıkladı. Rapora göre; Marmara, Karadeniz ve Doğu Anadolu, Zonguldak, Düzce, Sinop, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Batman, Siirt çevreleri, Balıkesir, Muğla, Antalya, Diyarbakır ve Van'da gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İşte Türkiye geneli il il hava durumu tahminleri..

Meteoroloji'den kritik hava durumu uyarısı!

Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Pazar günü sağanak yağış birçok ilde etkisini gösterecek. Hava sıcaklıklarının ise mevsim normalleri seviyesinde devam etmesi bekleniyor.

Sağanak D-100'de ulaşımı olumsuz etkiledi!

Meteorolojinin uyarılarının ardından bugün öğle saatlerinde Kocaeli'nin batısında etkili olan sağanak D-100 karayolunun Hereke geçişinde aksamalara neden oldu. Yağmur suları D-100 karayolunu göle çevirirken, trafik durma noktasına geldi.

Ankara Valiliğinden sağanak uyarısı

Ankara Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, kentte 16.00 ile 21.00 saatleri arasında etkili olacak sağanak ve gök gürültülü sağanağın, yerel kuvvetli olmasının beklendiği aktarıldı. Vatandaşlardan, sağanağa karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.

Meteoroloji bu kez 'akşam saatleri' için uyardı!

Meteoroloji, bugün akşam saatlerinde Denizli, Burdur ile Isparta ve çevre illere gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu. Özellikle dışarı çıkacak vatandaşların yağmur durumunu göz önüne aldıktan sonra çıkmasında fayda olduğu ifade edildi.

İstanbul için pazar uyarısı verildi

Meteorolojik kaynaklardan İstanbul ilimiz hakkında pazar uyarısı verildi. Sayılan yerlerdeki vatandaşlarımızın dikkat etmesinde fayda var.

Karadeniz'de ortalık karıştı

Meteoroloji sitesi Hava Forum tarafından Karadeniz'de etkisini göstermeye devam eden bir sistem hakkında İstanbul'a uyarı yaptı. Karadeniz'de şimdiden ortalık karıştı.

İstanbulluya uyarı geldi: O semtlerde bekleniyor!

İstanbul'un Silivri, Çatalca, Arnavutköy ve Büyükçekmece ilçelerinde kuvvetli yağış bekleniyor.

İstanbul'da kara bulutlar semaları kapladı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM)'nin İstanbul için yaptığı kuvvetli yağış uyarısı ile birlikte kara bulutlar gökyüzünü kapladı. Bulutlu hava Ümraniye'den görüntülendi.

Aydın için özel uyarı yapıldı

Aydın ilimiz hakkında meteorolojik kaynaklar tarafından özel bir uyarı gerçekleştirildi. Aydın'da yaşayan vatandaşlarımızın kuvvetli sağanak yağışa dikkat etmesi gerekecek.

İstanbul için yağış uyarısı yapıldı

Vatandaşların merakla takip ettiği yağışlar hakkında dikkat çeken haber geldi. Yağışların İstanbul'da hız kesmeden devam etmesi bekleniyor.