Meteoroloji uyarmıştı! Edirne'de şiddetli sağanak etkili oldu... Cadde ve sokaklar göle döndü

Edirne'de günlerdir etkili olan cehennem sıcaklarının ardından bugün öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağmur şaşkınlığa neden oldu. Meteoroloji tarafından verilen resmi uyarının ardından etkili olan sağanak yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar dükkan ve saçak altlarına sığındı.

Edirne'de öğle saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli sağanak yağmur günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Haziran ayının ilk günlerinden itibaren il genelinde etkili olan kavurucu sıcaklarsan sonra bugün öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağmur şaşkınlığa neden oldu. 

METEOROLOJİ UYARMIŞTI

Hava sıcaklığının 33 derece ölçüldüğü kentte çiseleme şeklinde düşen yağış daha sonra sağanağa dönüştü. Vatandaşlar zaman zaman şiddetini artıran sağanaktan yanlarındaki şemsiye ve poşetlerle korunmaya çalıştı.

Bazı vatandaşlar kapalı çarşılarda bazıları ise iş yerlerinin girişinde yağmurun durmasını bekledi.Sağanak nedeniyle kısa sürede cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.

Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise trafik yoğunluğunun olduğu kavşaklarda sürücüleri dikkatli olmaları yönünde uyardı.Yağmurun akşam saatlerine dek aralıklarla kuvvetli sürmesi bekleniyor.

Sonraki Haber