İzzet Ulvi Yönter tv100'e konuştu: MHP tarihinin en yüksek oylarından birisini alacak!

tv100 'Haber' yayınına konuk olan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlerle ilgili "MHP başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin bütün seçim çevrelerinde 54 yıllık mazisinin en yüksek başarılarından birisini Allah’ın izniyle elde edecek. MHP tarihinin en yüksek oylarından birisini alacak. Bunu milletimizin ilgisine, takdirine bakarak söylüyorum." değerlendirmesini yaptı.

This browser does not support the video element.

Milliyetçi Hareket Partısı Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, tv100 Haber'de Hande Aydemir'in sorularını yanıtladı. Yönter "MHP başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin bütün seçim çevrelerinde 54 yıllık mazisinin en yüksek başarılarından birisini Allah’ın izniyle elde edecek. MHP tarihinin en yüksek oylarından birisini alacak. Bunu ben fal bakarak söylemiyorum, bir tahmin de değil. Milletimizin bizzat iradesine, takdirine, ilgisine, yaklaşımına bakarak söylüyorum." dedi.

"MİLLETİMİZLE VATANIMIZIN HER NOKTASINDA BULUŞUYORUZ"
"MHP 24 Haziran 2018 seçimlerinin ardından hemen çalışmalara başladı" diyen Yönter "4 Eylül 2021 tarihinden itibaren biz sahadayız, gönüldeyiz. Milletimizle vatanımızın her noktasında buluşuyoruz, görüşüyoruz, kuçaklaşıyoruz. Milletimizde 14 Mayıs için sözleştik. Bugüne kadar aldığımız tepki yok, hep dua alıyoruz. Sayın Genel Başkanımızın belirlemiş olduğu stratejiler kapsamında birebir teması sahaya yansıttık. Adım adım ilçeleri, illeri gezdik. 964 ilçemize gittik, 81 ilimizi ziyaret ettik. Herkesle buluştuk." ifadelerini kullandı. 

Sonraki Haber