Devlet Bahçeli'den 6'lı masanın cumhurbaşkanlığı adayına ilişkin açıklama: Tercihim sınıf arkadaşım olur

TBMM'de bütçe görüşmelerine katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gazetecilerle sohbet etti. 6'lı masanın cumhurbaşkanlığı adaylığı için anket yapacağı iddiaları hakkında konuşan Bahçeli, "Eğer birisi ankette bana gelirse, siz bu ankette kime evet dersiniz derse, tercihim sınıf arkadaşımdan yana olur" diye cevap verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "altılı masanın aday belirleme anketini" değerlendirirken, "Eğer birisi ankette bana gelirse, '6 kişi anket yapıyoruz, siz bu ankette kime evet dersiniz' derse, o zaman tercihim sınıf arkadaşımdır." dedi.

Bahçeli, bütçe görüşmelerine katılmak üzere geldiği TBMM'de, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Altılı masanın aday belirleme anketine ilişkin bir soruya Bahçeli, "15 Ocak'a kadar aday belirlemede bir kamuoyu araştırması yaparcasına, 'Bir anket yapalım, ankette kim çıkarsa ona karar verelim; siz de bu ankete müracaat edilirse katılır mısınız?' dediler. Ben henüz daha cevap vermedim." yanıtını verdi. 

"Tercihim sınıf arkadaşım"

Haberin Devamı

6'lı masanın cumhurbaşkanlığı adaylığı için anket yapacağı iddialarına ilişkin de konuşan MHP lideri Bahçeli, "Ankette kim çıkarsa ona karar verelim, siz de katılır mısınız?' dediler. Ben henüz cevap vermedim. Eğer birisi ankette bana gelirse, 'Siz bu ankette kime evet dersiniz?' derse, tercihim sınıf arkadaşımdan yana olur" ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber