Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu sınırın sıfır noktasında! “Cumhurbaşkanlığımın 2 önemli hedefi var”

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, “Suriyeli misafirlerimizle 2 senede vedalaşacağız” diye konuştu.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

“SURİYELİ MİSAFİRLERİMİZLE 2 SENEDE VEDALAŞACAĞIZ”

Cumhurbaşkanlığının 2 önemli hedefi olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından şu ifadelere yer verdi: “Sınırın sıfır noktasına geldim. Bir konuda kararlığımın devam etiğini milletime söylemek için geldim. Cumhurbaşkanlığımın 2 önemli hedefi var: Birincisi Suriyelileri vatanlarına kavuşturmak. İkincisi ise, İran üzerinden kaçak gelenleri, İran’a geri göndermek. İkinci meselem, her türlü kaçak girişi durdurmak. Bize göre mesele çok basit: Sınırın güvenliği ulusal güvenliktir. Sınır güvenliği, egemen bir ulusun en temel ve gerekli sorumluluğudur. Sınırını koruyamayan egemen olamaz. Özetle, Suriyeli misafirlerimizle 2 senede vedalaşacağız. Sınırı ise her türlü kaçak geçişe, cumhurbaşkanlığımın ilk haftasında kapatacağım.”

Sonraki Haber