Okulda korkunç olay: 3 kişi hastanelik oldu! Öğrenciler, öğretmenler okuldan tahliye edildi

Kocaeli'de bir ortaokulda deney için kullanılması planlanan cıva tüpü, laboratuvara götürüldüğü sırada kutudan yere düşerek kırıldı. Olayda, 3 kişi hastaneye kaldırılırken, okul tatil edildi.

Kocaeli'de bir okulda korkunç bir yaşandı. 

ÖĞRENCİLER, ÖĞRETMENLER OKULDAN TAHLİYE EDİLDİ!

Olay, Karamürsel Atatürk Ortaokulu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, deney için kullanılması planlanan cıva tüpü, laboratuvara götürüldüğü sırada kutudan yere düşerek kırıldı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine adrese çok sayıda itfaiye, AFAD, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Öğrenciler, öğretmenler ve çalışan görevliler hemen okuldan tahliye edildi.

BİR ÖĞRENCİ, İKİ OKUL ÇALIŞANI HASTANEYE KALDIRILDI!

Bir öğrenci ve iki okul çalışanı, tedbir amaçlı Gölcük Necati Devlet Hastanesine kaldırıldı. Öğrenci ve çalışanların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Yerdeki parçalar ekipler tarafından temizlendi. Okul ise tatil edildi.

Haberi alır almaz okula gelen Fazlı Soytürk, "Okulda cıva dökülmüş. Torunum bu okulda okuyor. Haberi alınca buraya geldik. Ambulansla hastaneye götürülenler oldu" dedi.
Sesler üzerine okula Adnan Altıparmak ise "Okula itfaiye araçlarının geldiğini seslerinden anladık. Öğrendiğimize göre, laboratuvarda öğrencilerin ve öğretmenlerin deneyi sırasında cıva dökülmüş. İtfaiye ekiplerimiz gerekli tedbirleri alarak, öğrencileri tahliye etti" diye konuştu.

Sonraki Haber