Ölen babasının başka bir bedenle kendisine geri geldiğini söyleyen kadın, sözleriyle dünyayı şaşkına döndürdü!

Yıllar önce babasını kaybeden bir kadın, ölen babası hakkında ilginç iddialarda bulundu. Genç kadın, sahiplendiği kedinin aslında babasının ruhunu taşıdığını ve babasının kendisine geri döndüğünü iddia etti. Olayı duyanlar şaşkınlık içerisinde kalırken kediyi sevmeyen kadının kocası kadının normal olmadığını düşünerek Benji adlı kediyi evden atmak istedi.

Babasını kaybeden 47 yaşındaki bir kadının iddiaları dünyayı yerinden sarstı. Yıllar önce babası ölen genç kadın, ebeveyninin ölümünün ardından kedi sahiplendi. Sonrasında kedisinin babasının ruhunu taşıdığını ve onun kedi bedeniyle geri döndüğünü söyledi.

 "İNSAN RUHUYLA DOĞMUŞ BİR KEDİ GİBİ" 

Eşinin iddialarından endişelenen adam sahiplendikleri Benji adlı kediyi kabullenemeyerek küçük kediyi evden atmak istediğini belirtti. Dünyayı şaşkına çeviren olayda konuşan kadın "Bu bazılarına çılgınca gelebilir ama ben gerçekten Benji'nin babamın reenkarnasyonu olduğuna inanıyorum. Gözlerine baktığımda bir kediden daha fazlasını hissediyorum. İnsan ruhuyla doğmuş bir kedi gibi” şeklinde konuştu.

Sonraki Haber