Pereria'nın 4 yaşındaki oğlunun hayati riski devam ediyor... Küçük çocuk 48 saat uyutulacak

Antalya'da dün gerçekleşen 2 otomobil ve bir motosikletin karıştığı kazada, anneannesi ve dedesi ile birlikte araçta bulunan Antalyaspor oyuncusu Naldo Pereria'nın 4 yaşındaki oğlu, ağır yaralanmıştı. Hayati riski bulunan çocuk doktorlar tarafından 48 saat uyutulacak.

Konyaaltı ilçesinde saat 11.00 sularında meydana gelen kazada 2 otomobil ve 1 motosiklet çarpışmış, Antalyaspor'da oynayan futbolcu Naldo Pereria'nın oğlu, kayınpederi ve kayınvalidesi de dahil olmak üzere toplam 5 kişi yaralanmıştı. 

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNAN DAVİ, UYUTULACAK

Feci kazada arabada fırlayarak ağır yaralanan, Pereria'nın 4 yaşındaki oğlu Davi'nin hayati riski sürüyor. Küçük çocuğun, doktorların kontrolünde 48 saay uyutulacağı açıklandı. Davi'nin bindirildiği ambulansta 2 kez kalbinin durduğu ve hayata döndürüldüğü biliniyor. Aynı hastanede tedavi gören kayınpeder Walter Tilatti'nin, göğsünde kırıklar olduğu, durumunun iyiye gittiği belirtilirken, kayınvalide Alexandra Nardy'nin ise özel bir hastanenin yoğun akımında tedavi gördüğü biliniyor.

Haberin Devamı

ARABAYA SIKIŞAN TİLATTİ'YE İLK YARDIM VATANDAŞTAN GELDİ

Kazanın şiddeti ile aracın içine sıkışan kayınpeder Walter Tilatti'ye ilk yardım, vatandaşlardan geldi. Adamın araçta sıkıştığını gören vatandaşlar, demir levyeler ile kapıyı kırıp adamı sıkıştığı yerden çıkarmak istedi. Uzun uğraşlar sonuçsuz kalırken devreye olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri girdi. Ekiplerin ayırıcı-kesici makasla kapısını kestiği otomobilden çıkartılan Walter Tilatti, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Diğer otomobil sürücüsünün hafif yaralandığı kazada, Alexandra Nardy ve motosiklet sürücüsü Cüneyt Eslik de, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı. Yaralıların tedavisine devam ediliyor.

Sonraki Haber