"Pide" evliliklerini bitirme nedeni oldu! Daha önce böyle bir evlilik bitirme nedeni duymadınız

Sosyal medya kullanıcısı genç kadın, 3 hafta süren evliliğin nasıl bittiğini takipçilerine anlattığı bir video yayınladı. Genç kadının evliliğini bitirme sebebi, "pide" oldu. Daha önce böyle bir evlilik bitirme nedeni duymadınız.

This browser does not support the video element.

TikTok platformu üzerinden paylaşımlarda bulunan sosyal medya kullanıcısı genç kadın, 3 hafta süren evliliğinin nasıl bittiğini anlattı. "Bi küçük pide meselesi" başlığıyla paylaştığı videoda, "pide" yemeye gitmediği için eşi tarafından evden kovulduğunu söyleyen kadın, evliliğin bitiş sürecinden bahsetti. 

PİDE YEMEYE GİTMEDİ, EVDEN KOVULDU

Paylaşımında, bir akşam eşinin annesinin pide yemek için kendisini çağırdığını ancak o sırada eşinin eve davet ettiği bir arkadaşının evde olması sebebiyle gitmediğini söyledi. Kayınvalidesinin yemek teklifine "Başka bir zaman yapalım" demesinin eşiyle arasında büyük bir tartışmaya dönüştüğünü ve bu kavganın sonucunda eşinin kendisini evden kovduğunu dile getirdi. 

"PİDE YÜZÜNDEN BİTEN EVLİLİK"

Tartışmanın ardından eşinin ailesinin de eve geldiğini ve yaşananların daha da tuhaflaştığını dile getiren kadın, ailesiyle yapılan konuşmalardan rahatsız olduğunu söyledi. Eski eşi ve ailesiyle yaşadığı anıları detaylarıyla anlatan kullanıcı, "pide yüzünden biten evlilik" hikayesiyle sosyal medyada gündem oldu.

Sonraki Haber