Reşit olmayan genç kızı sosyal medyada taciz eden fenomen tutuklandı

Eskişehir’de sosyal medya platformları üzerinde canlı yayın yapan Gökben D. (22), ‘müstehcenlik’ suçlamasıyla gözaltına alındı ve ardından tutuklandı. Açtığı canlı yayında genç bir kızı taciz eden fenomenin tutuklanması için kampanya başlatılmıştı.

YouTube’da 400 bin takipçisi bulunan ve genellikle çocukların izlediği yayınlar yapan Gökben Duman isimli YouTuber’ın canlı yayın esnasındaki taciz görüntüleri sosyal medyayı ayağa kaldırmıştı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Gökben D.’nin yaptığı sosyal medya canlı yayınları sırasında küçük yaşta olduğu belirtilen kız çocuklarına karşı müstehcen hareketlerde bulunduğunu belirledi.

ŞEHİT OĞLUNA DA HAKARET ETMİŞ

Gelen şikayetlerle birlikte Gökben D. hakkında soruşturma başlatıldı. Sosyal medyada da Gökben D. hakkında tutuklanması için kampanya başlatılırken, canlı yayınladığı anlardan videolar paylaşıldı. Gökben D.'nin, videoların birinde şehit oğlu olduğunu anlatan bir çocuğa hareket ettiği görüldü.

TUTUKLANDI

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Gökben D., evinde yakalanarak gözaltına alındı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan Gökben D., işlemlerinin ardından elleri arkadan kelepçeli olarak adliyeye sevk edildi. Duman, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Sonraki Haber