Resmen açıklandı! Erling Haaland’dan Manchester City’ye kötü haber!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, FA Kupası çeyrek finalinde Bournemouth ile oynanan maçta sakatlanan Norveçli golcü Erling Haaland’ın bir süre sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Resmen açıklandı! Erling Haaland’dan Manchester City’ye kötü haber!

İngiltere Premier Lig’de şampiyonluk yarışından kopan, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne ise play-off turunda veda eden Manchester City’de bu kez sakatlık şoku yaşandı.

 BİR SÜRE SAHALARDAN UZAK KALACAK

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, dün İngiltere FA Kupası çeyrek finalinde deplasmanda 2-1 kazanılan Bournemouth maçında sakatlanan Norveçli futbolcu, bir süre sahalardan uzak kalacak.

Resmen açıklandı! Erling Haaland’dan Manchester City’ye kötü haber! - Resim : 1

Açıklamada, "Erling'in sezonun geri kalanında ve bu yazın FIFA Kulüpler Dünya Kupası da dahil olmak üzere, daha fazla rol oynayabilecek sürede hazır olması bekleniyor." denildi.

HAALAND'IN PERFORMANSI

Haaland, bu sezon Manchester City formasıyla tüm kulvarlarda sahaya çıktığı 40 maçta 30 gol, 4 asist kaydetti.