Sağanak başkenti esir aldı! tv100 muhabiri Ozan Ulaş Caymaz son durumu aktardı: Yollar göle döndü, araçlar yolda kaldı

tv100 muhabiri Ozan Ulaş Caymaz ve kameraman Erbay Yılmaz, şiddetli yağışın vurduğu Ankara'daki son durumu iş makinesi üzerinden aktardı. Caymaz, "Başkentte 2 gün arayla sağanak yağış bir kez daha etkili oldu. Kentin birçok noktası olumsuz etkilendi. İş makinesiyle ilerlerken gördük ki, yollar su altında kalmış durumda. Yolda kalan araçlar ve mahsur kalan sürücüler için AFAD ve belediye ekipleri teyakkuzda." dedi.

This browser does not support the video element.

tv100 muhabiri Ozan Ulaş Caymaz ve kameraman Erbay Yılmaz, şiddetli sağanağın vurduğu Ankara’daki son durumu aktardı. Caymaz, selin vurduğu Ankara'daki son durumu “Başkentte 2 gün arayla sağanak yağış bir kez daha etkili oldu. Kentin birçok noktası olumsuz etkilendi. Şu anda başkentin göbeğinde iş makinesinin üstünde güçlükle ilerliyoruz. Burada herhangi bir otomobilin ilerlemesi mümkün değil. Diz mesafesinin üstünde su var. Kentin birçok noktasında benzer bir durum var. 15-20 dakika etkili olan sağanak yağış sonrası başkentte hayat olumsuz etkilendi. Bu noktada yolda kalan araçlarda sürücüleriyle beraber yolda kaldı." diyerek aktardı.

EKİPLER TEYAKKUZ HALİNDE
AFAD ve  belediye ekiplerinin teyakkuz halinde olduğunu belirten Caymaz "Yolda kalanların kurtarılması için yoğun çaba sarf edildi. İş makineleri de suyun tahliyesi noktasında kepçelerle çalışma yapıyor. Ekipler pompalarla suyun tahliyesi için uğraşıyor. AFAD ekipleri de yoğun şekilde çalışmalara destek oluyor. Esnaf zor durumda kaldı. Dükkanlar sular altında kaldı. Ekipler yoğun şekilde çalışmasını sürdürüyor. Su seviyesi biraz daha yüksekti, çalışmalarla her geçen dakika azalıyor. Ekipler bu bölgede çalışmalarını yoğunlaştırmış durumda. Metro duraklarında olumsuz etkilenmeler yaşandı. Toplu ulaşım etkilendi." dedi.

Sonraki Haber